星 際 大 戰 華 人 網 首 頁 星際大戰歹角扮裝團-第501師台灣駐軍

搜尋 Search  會員列表 Member List   個人資料 Your Profile    Log In / Out 登入  會員註冊Register as Member 

星球大戰前傳3惡搞......第二回

回覆主題 STAR WARS Chinese Forum 星際大戰華人網討論區 / 星球大戰華人網討論區 首頁 -> 同 好 自 創 華 語 星 戰 小 說 Fan Made Star Wars Novel
發表人 Author 內容 Message
歐比旺.肯諾比(龍柏影)
絕 地 修 仕
Jedi Apprentice

發表於 Posted at: Sun Jan 08, 2006 11:54 pm    文章主題 Post Subject: 星球大戰前傳3惡搞......第二回

上回提要:dooku感覺到anakin就黎開大...

Anakin:「嗚...我忍。」

dooku伯爵:「唔好忍啦,去開啦,懶野就唔好-﹏-」

白卜庭心諗:「死啦..仲諗住收佢做徙弟tim...」

Anakin大喊:「哇,我懶啦!!」

之後Anakin懶左出黎...dooku抽到氣管發炎...死左...

之後anakin用劍散走晒d臭味,仲拎左dooku d衫著

白卜庭:「d機械人仔就黎黎到,我地快d」

Anakin走左去救obi-wan

白卜庭:「唔好救佢呀...」

Anakin:「我地應該同佢共患難..」

白卜庭:「咁樣你會整臭佢個身...」

轟,共和國戰艦擊中左Dooku隻艦...

失左水平...

之後佢地冼左落去....R2都係......

之後回復返水平,之後佢地吊左係到,之後obi-wan醒返,見到咁高,嚇到懶尿,白卜庭中左招

佢地跟住走左入條走廊到,光束防護罩,困住佢地3丁友

obi-wan:「唔係嘛,我地冇可能咁蠢...」

anakin:「r2好快到,要有耐心」

之後r2黎左,之後一隊機械兵都黎左

r2心諗:「死開啦」之後電機械兵隻手

r2比人踢左一腳,訓左係到

之後入到去葛理組斯將軍室果到

將軍:「嗚,原來係大名頂頂既,kenobi將軍」

anakin:「將軍嗎?比起我想像中矮得多」

將軍:「jedi無懶,高你成個頭有凸啦....」

obi-wan:「我地仲有功課未做,咪激嬲佢,一陣交唔到功課比windu老師罰就慘/_\」

待下回

我都係星戰迷
引言回覆 檢視會員個人資料
Kelvin Lord (龍柏銘)
絕 地 大 師
Jedi Master

發表於 Posted at: Wed Jan 18, 2006 12:27 am    文章主題 Post Subject:

thumbs blol blol blol thumbs
引言回覆 檢視會員個人資料
CarmenChristensen(龍柏卡)
絕 地 長 老
版 主 Jedi Council

發表於 Posted at: Wed Jan 18, 2006 12:53 am    文章主題 Post Subject:

=.=......................
又屎又尿......
咁樣寫我既Anakin......!!

海登 is the best~!! 愛死海登~><
引言回覆 檢視會員個人資料發送電子郵件
絕地咖哩
絕 地 武 仕
Jedi Knight

發表於 Posted at: Wed Jan 18, 2006 10:40 am    文章主題 Post Subject:

真係好笑~

加油吧 thumbs

星戰中的暗紅色戰士
引言回覆 檢視會員個人資料雅虎訊息通
kilhi
絕 地 武 仕
Jedi Knight

發表於 Posted at: Wed Mar 29, 2006 12:49 pm    文章主題 Post Subject:

我不是香港人
真的看不懂耶~好奇妙喔~

絕 地 禪 院
The Bear Clan

發表於 Posted at: Thu May 18, 2006 9:41 pm    文章主題 Post Subject:

我係龍柏影呀,唔知點解好耐之前比人ban左IP,阿一大大可唔可以幫我開返??唔錯,我依家係人地屋企開新ac渣
引言回覆 檢視會員個人資料MSN Messenger
回頂端 從之前的文章開始顯示 Display Posts:  Select post Date  
回覆主題 Post Topic Reply
1頁(共1頁)

前往:  

_______________________________________________________________________________________

_______________________________________________________________________________________

星 戰 華 人 網 chinese-starwars.com
Forum Powered by phpBB 2.0 of The phpBB Group
All forum topics and funtions are Mod. by Roy Starkiller and are exclusively for chinese-starwars.com
Banner Designed by Windwalker 東風 and Joetoy 玩具蚊子